One Sixth Warriors Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Kit-Bash Krazy!
Joined
·
2,980 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Now I *KNOW* there is a thread that PD started, but I can't see it (part of the problem) to reply to.

It's happening again, two completely different versions of the Forum depending on which ISP you're connected to. For example, via my phone or work ISP I can't even see the review I posted yesterday, the thread simply doesn't exist.

I know not everyone will even see this post. It is like there is some kind of invisible wall dividing some of us, so for the ones that can see this - congratulations, you're on my side of the wall!

This is making me very sad, it's happened several times to OSW in such a short space of time :(
 

·
Kit-Bash Krazy!
Joined
·
2,980 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Just to let all of you know, the mods here only have so much power to fix these types of issues..more often then not we have to refer them to a higher power...

We are aware of these issues and hopefully they will get resolved...the biggest problem is the owner of this forum is MIA at the best of times......leaving us little guys to try and fix things...:bag
I appreciate what you and all of the other mods are doing trying to fix it, being a 'web admin' myself, I know how frustrating these things can be. I do hope its get resolved and hopefully something (a patch perhaps? new web host?) can be done to stop it occuring again as it's having a real impact.
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top