Problem with private messaging

Collect. Kitbash. Customize. Community. Showcasing the Best of Sixth Scale Modeling.

Results 1 to 16 of 16

Thread: Problem with private messaging

  1. #1
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Salem, MA
    Posts
    87

    Problem with private messaging

    Every time I try to send I private message, it freezes up and then the screen closesm and the message never gets sent. This happens after I type it up and just as I hit the "submit message" button. This just stated happening today.

  2. Remove Advertisements

    Advertisements
     

  3. #2
    Sawgunner's Avatar
    Sawgunner is offline I got you "covered" ! (OSW Staff)
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Midwest(Chicago)
    Posts
    5,758
    this happens to me very often only when using the reply function on the PM's. My computer locks up and I have to reboot, sometimes more than once.

  4. #3
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Salem, MA
    Posts
    87
    Quote Originally Posted by Sawgunner
    this happens to me very often only when using the reply function on the PM's. My computer locks up and I have to reboot, sometimes more than once.
    Yep, seems to be the same problem. It's still happening too, and I know it's not this computer because it's happened on other computers, too.

    The funny thing is, it only happens when I try to send PM's to certain members. Some PM's get through just fine.

  5. Remove Advertisements

    Advertisements
     

  6. #4
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Jeff City, MO
    Posts
    14,676
    Yep, it's happened to me also. What gives staff?
    "Other people's illusion of safety does not supersede my human rights." -Gabe Suarez

  7. #5
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Arizona, USA
    Posts
    3,809
    Out of curiosity , what browsers is everyone using? I havent had a problem yet in the past few days and today, and im running Fire Fox... Sometimes the different browser matters....
    "I gotta jar of diiiirt, I gotta jar of diiirt, and guess whats inside it!" - Jack Sparrow
    I brought payment. *BANG!* Look, an undead monkey! - Jack Sparrow

  8. #6
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Salem, MA
    Posts
    87
    Quote Originally Posted by Pvt. Ryan HOH
    Out of curiosity , what browsers is everyone using? I havent had a problem yet in the past few days and today, and im running Fire Fox... Sometimes the different browser matters....
    I'm using internet explorer.

  9. #7
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Jeff City, MO
    Posts
    14,676
    Msn Dsl
    "Other people's illusion of safety does not supersede my human rights." -Gabe Suarez

  10. #8
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Salem, MA
    Posts
    87
    Well, I think it might be the browser(internet explorer). While I was at the mall yesterday I decided to hop into the Apple store, tried the internet on one of their computers(Safari) and I was able to send a PM just fine. I'll have to download firefox or another browser and hope that helps from my house.

  11. #9
    im having the same prob

  12. #10
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Northern California
    Posts
    3,514
    I'm having the same problem at times too. It just locks up. Once I've gotten back on, and tried it again, it's worked. It's gotten so I copy the message before sending it, in case it doesn't work!


    It's a fabulous time to be collecting in 1/6th scale!

  13. #11
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Salem, MA
    Posts
    87
    For me, the problem was internet explorer. I switched to firefox and haven't had any problems since. Try that.

  14. #12
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    TX - USA
    Posts
    199
    This happens to me constantly. Even as I write this it has happened 3 times.

  15. #13
    Join Date
    May 2004
    Location
    Victorville, CA. Yeh, the middle of no where.
    Posts
    11,247
    I'm trying to get messages out to people for trades and sales here. What the heck. I'm using Foxfire and I am having no messages. TMNTGal? Send me a Email to [email protected] so we can talk about the trade please.

  16. #14
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1,434
    happens to me every once and awhile, usually on long PM's which makes it even worse

  17. #15
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Alberta, Canada, North American Continent, Earth, Sol System, Milky Way Galaxy...
    Posts
    2,333

    Question

    MY PMs are locking up the window now when I try to send them. Anyone know how I could fix this without resorting to firefox?

  18. #16
    Join Date
    May 2007
    Location
    Elmwood Park , NJ
    Posts
    1,133
    I have had this happen to me a few time's but, sporadically...and yes I too run internet explorer...usually I have to erase the quotes that come along with my pm's in order for my pm to go through.

    Regards,

    Echo 7
    M. Clara Trio Burgos Beloved Mother and Grandmother
    RIP 1941-2012
    We will miss you!!

Similar Threads

  1. Email Notifications Problem..?
    By vapor360 in forum Sixth Scale Action Figure News, Reviews, & Discussion.
    Replies: 34
    Last Post: 11-20-2013, 02:27
  2. New Hot Toys figure: Private Contractor
    By TexGunS in forum Sixth Scale Action Figure News, Reviews, & Discussion.
    Replies: 113
    Last Post: 10-14-2005, 00:36
  3. JTF guy or private contractor?
    By basx in forum 1:1 Reference (pics, links, books, etc)
    Replies: 2
    Last Post: 10-13-2005, 10:47
  4. Private McLEOD's website is up.
    By Private Mc LEOD in forum Sixth Scale Action Figure News, Reviews, & Discussion.
    Replies: 7
    Last Post: 10-03-2005, 00:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Problem with private messaging
[X]